Mercedes Asten 2018-01-04T13:50:33+00:00

Mercedes garage in Asten

Bent u op zoek naar een gebruikte Mercedes in Asten? Dan bent u bij Autobedrijf Arno van Mierlo en Zn aan het juiste adres.

Mercedes onderhoud

In- en verkoop van occasions

Of u nu op zoek bent naar een kleine stadsauto, een luxe gezinsauto of een bedrijfswagen, bij ons vindt u zeker wat u zoekt. In onze showroom vindt u allerlei types en modellen in verschillende prijsklassen. Hierdoor vindt u altijd wel een Mercedes in Asten die past bij uw wensen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een zoekopdracht bij ons uit te zetten. Zoekt u iets speciaals? Wij kijken graag met u mee. Wilt u uw eigen Mercedes in Asten verkopen? Neem dan gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Maak nu uw afspraak voor APK

Alle auto’s, dus ook uw Mercedes, moeten periodiek gekeurd worden. De APK is verplicht en heeft als doel om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Voor de apk van uw auto kunt u ook terecht bij Autobedrijf Arno van Mierlo & Zn. Maakt u vooraf even een afspraak? Dan weet u zeker dat uw auto op afspraak gekeurd kan worden en we ook genoeg tijd hebben om eventuele reparaties direct uit te voeren.

Wilt u een afspraak maken voor onderhoud, reparatie of apk of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0493-691684 of 06-12188546. U kunt ook een mailtje sturen naar info@arnovanmierlo.nl. Voor occasions kunt u altijd terecht in onze showroom.

Share This