Gebruikte Mercedes 2018-01-04T14:11:45+00:00

Gebruikte Mercedes

Bent u op zoek naar een gebruikte Mercedes? Dan bent u bij Autobedrijf Arno van Mierlo & Zn aan het juiste adres.

Mercedes onderhoud

Ook voor bedrijfswagens

In onze moderne showroom hebben wij verschillende occasions op voorraad. Of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een grote gezinswagen of een luxe auto, bij ons vindt u zeker wat u zoekt. Ook voor bedrijfswagens kunt u bij ons terecht. Bijna de helft van ons assortiment bestaat uit bedrijfswagens in verschillende maten. Vertel ons waar uw gewenste gebruikte Mercedes aan moet voldoen en wij kijken of we iets passends in onze showroom hebben staan. Natuurlijk kunt u dan ook een proefrit maken.

U vindt ons aanbod op de website

U vindt al onze occasions op onze website. Hier vindt u direct alle informatie over de auto die u zoekt. Wilt u meer informatie of een afspraak maken voor een proefrit? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag alles over onze auto’s.

Wij gaan graag voor u op zoek

Zoekt u een bepaald type? Of een bepaald model met aanvullende wensen zoals kleur, bouwjaar en kilometerstand? Dan kunt u bij ons een zoekopdracht uitzetten. Wij gaan dan voor u op zoek naar een gebruikte Mercedes die voldoet aan al uw wensen en eisen. Natuurlijk bekijken wij de auto en krijgt u van ons een eerlijk advies.

Wilt u geen gebruikte maar een nieuwe Mercedes? Wij kunnen voor u een nieuwe bestellen. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Wij vertellen u er graag meer over.

Share This