Mercedes onderhoud 2018-01-04T13:47:31+00:00

Mercedes onderhoud

Voor uw Mercedes onderhoud kunt u terecht bij Autobedrijf Arno van Mierlo & Zn.  

Mercedes onderhoud

Gespecialiseerd in Mercedes

Wij zijn gespecialiseerd in Mercedes. Hierdoor hebben we alle kennis in huis om voor uw Mercedes het onderhoud en eventuele reparaties uit te voeren volgens de maatstaven van Mercedes. En natuurlijk zonder dat u daarvoor het uurtarief van een officiële dealer hoeft te betalen. Wel de kwaliteit maar zonder het prijskaartje.

Ook voor reparaties, apk en schadeherstel

Voor uw Mercedes kunt u naast onderhoud en reparatie ook bij ons terecht voor apk, schadeherstel en reparatie van uw voorruit. Wij werken in onze werkplaats voornamelijk op afspraak maar kleine of spoedreparaties kunnen vaak wel even tussendoor. Heeft u een probleem met uw Mercedes? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij kijken graag hoe we u zo snel mogelijk weer op weg kunnen helpen.

Occasions

U kunt bij Autobedrijf Arno van Mierlo ook terecht voor een gebruikte Mercedes. In onze showroom treft u een groot aanbod occasions van verschillende types en in verschillende prijsklassen. Bent u op zoek naar een kleine stadsauto of juist naar een grotere personenauto? Bij ons vindt u zeker wat u zoekt. Kom eens langs en bekijk ons aanbod in de showroom of bekijk onze occasions online op de website. U bent altijd welkom om een proefrit te maken.

Ook voor uw zakelijk Mercedes onderhoud kunt u bij ons terecht. Daarnaast hebben we ook verschillende bedrijfswagens in onze showroom.

U vindt Autobedrijf Arno van Mierlo & Zn aan de Heesakkerweg 17 in Asten.

Share This