Mercedes specialist 2018-01-04T13:48:27+00:00

Mercedes specialist

Autobedrijf Arno van Mierlo & Zn is met recht een Mercedes specialist. U kunt bij ons terecht voor alles wat met uw Mercedes te maken heeft.

Mercedes onderhoud

Op zoek naar een tweedehands Mercedes?

Bent u op zoek naar een tweedehands Mercedes? Bezoek dan onze showroom. Hier vindt u verschillende modellen en types in verschillende prijsklassen. Zoekt u iets speciaals? Laat het ons weten, wij zoeken graag met u mee. Al onze auto’s worden afgeleverd met een Bovag keurmerk. Zo weet u zeker dat de kilometerstand die wordt aangegeven, ook de daadwerkelijke kilometerstand is. Wilt u liever een nieuwe auto? Wij kunnen deze ook voor u bestellen. Informeer naar de mogelijkheden.

Ook voor onderhoud en reparatie

En natuurlijk kunnen wij als Mercedes specialist ook uw auto onderhouden. U kunt bij ons terecht voor regulier onderhoud, apk en voor reparaties en schadeherstel. Wij hebben veel kennis in huis van alle Mercedessen. Dus welke Mercedes u ook heeft, u bent bij Autobedrijf Arno van Mierlo & Zn aan het juiste adres.

Voordelig, betrouwbaar en servicegericht

Door onze kennis en ervaring zijn wij een echte Mercedes specialist. Maar u bent bij ons wel een stuk voordeliger uit dan bij een officiële dealer. Gecombineerd met onze persoonlijke service en klantvriendelijkheid zijn wij uw partner voor uw Mercedes.

U vindt Autobedrijf Arno van Mierlo & Zn aan de Heesakkerweg 17 in Asten. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 12.15 uur en tussen 13.15 en 18.00 uur. Op zaterdag kunt u tussen 9.00 en 14.00 uur bij ons terecht.

Share This